Τί είναι τα PROPS

Μια φωτογράφηση νεογέννητων δεν περιορίζεται μόνο στο μωρό και στο φωτογράφο. Έχουμε στην διαθεσή μας πολλά βοηθήματα, τα λεγόμενα PROPS.
Πρώτα είναι τα ρουχαλάκια, που θα φορέσει το μωρό στην φωτογράφηση. Ως φωτογράφος διαθέτω μία συλλογή από αυτά, σχεδιασμένα και φτιαγμένα για αυτό το σκοπό.

Μετά έχουμε τα στεφανάκια και τα λουλούδια καθως και τα υφάσματα, τα οποία χρησιμοποιύμε για φόντο, και για να τυλίγουμε τα μωρά. Επίσης διάφορα καλαθάκια και διακοσμητικά αντικείμενα. Εχω και ειδικους βοηθούς.
Ο ένας είναι ο μικρός Νικόλας, μια ειδική κούκλα σχεδιασμένη από φωτογράφους για φωτογράφους. Ο μικρός Νικόλας με βοηθάει στο να ετοιμάσω και να δοκιμάσω καινούργια σκηνικά και πόζες, βοηθάει στην συνεχόμενη εκπαίδευσή μου αλλά πάνω από όλα περιορίζει την κούραση του μωρού κατα την διάρκεια της φωτογράφησης, όταν θέλουμε να εξηγήσουμε η να δείξουμε μια πόζα η μια στάση στους γονείς.

Ο άλλος βοηθός μου είναι ένα αρκουδάκι, το οποίο νανουρίζει το μώρο στην διάρκεια της φωτογράφησης. Έχει ενσωματομένο μηχανισμό, ο οποίος παρέχει διάφορους ήχους που ηρεμούν το μωράκι μας, τον ήχο της καρδιάς της μανούλας που άκουγε στην κοιλιά της, τον ήχο της βροχής, της θάλασσας, του σεσουάρ.
Περιττό να προσθέσω, ότι όλα τα παρά πάνω, ρουχαλάκια και υφάσματα, τα οποία έρχονται σε άμεση επαφή με το μωρό, πλένονται στο χέρι μετά από κάθε χρήση, με ειδικό απορρυπαντικο, για τη μέγιστη υγειηνη, καθαριότητα και ασφάλεια του μωρού σας.

Το ίδιο αφορά και τα φορέματα εγκυμοσύνης που διαθέτω, όταν φωτογραφίζω τις μέλουσσες μανούλες.

Οι συλλογές μου συνέχεια ανανέονται, για να έχουμε μεγάλη ποικιλία και επιλογή.